GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Ortaokulu

Ara

Demokrasi ve İnsan Hakları Haftası kapsamında okulumuzda çalışmalar gerçekleştirilerek Demokrasi ve İnsan Hakları konulu resim yarışması düzenlenmiştir.

Ara

Geleneksel olarak her yıl il genelinde düzenlenen Gazi Oyunlarının ikincisinde okulumuz oryantiring turnuvası kızlar kategorisinde il üçüncüsü olmuştur. Beden Eğitimi Öğretmenimiz Mehmet KÜÇÜKAKÇALI’yı ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ara

29 Aralık 2023 tarihinde okulumuzda yapılan deneme sınavında 5, 6, 7 ve 8. sınıflardan dereceye giren öğrencilere başarı belgesi ve satranç takımı verildi.

Ara

Geleneksel olarak her yıl düzenlenen Gazi Oyunları kapsamında bocce turnuvasında okulumuz yıldız kızlar kategorisinde üçüncü oldu. Emeği geçen öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

Ekm

Cumhuriyetin 100. yılı okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Ekm

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen okullar arası oryantirink yarışmasında, yıldız kızlar kategorisinde okulumuz 2. olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Haz

Yıl boyunca öğrencilerimizin Teknoloji Tasarım ve Görsel Sanatlar derslerinde hazırladıkları çalışmalar okulumuzda öğretmen ve öğrencilerimize sergilendi. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Haz

Okulumuzda masa tenisi, satranç ve bocce alanlarında düzenlenen turnuvalarda dereceye giren öğrencilere madalya verildi. Dereceye giren öğrenci ve sınıflarımızı tebrik ediyoruz.

Nis

Gaziantep Gençlik ve Spor il Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu okullar arası oryantiring yarışmasında dereceye giren öğrencilerimiz için okulumuzda tören düzenlendi.

Nis

Gaziantep Gençlik ve Spor il Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu okullar arası oryantiring yarışmasında okulumuz küçük kızlar kategorisinde birinci, yıldız erkekler kategorisinde 4. olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.