GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Ortaokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulmuzda kutlanmıştır. Töreni hazırlayan öğretmen arkadaşlarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen bocce turnuvasında bir öğrencimiz ikinci, yedi öğrencimiz üçüncü olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü dolayısıyla Gaziantep ili genelinde düzenlenen resim yarışmasında okulumuz 8/E sınıfı öğrencisi z Rien ABDÜLHÜSEYİN 1. olmuştur. Öğrencimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu il geneli oryantiring yarışması küçük kızlar kategorisinde okulumuz 3. olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

18 MART ÇANAKKELE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA TÖRENİ"  okulumuzda  coşkuyla kutlandı.

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferi´nin 109. yılını kutladık. Çanakkale Savaşında yaklaşık 300.000 kahraman askerimizi kaybetsekte  tarihin akışını değiştirecek  bir zaferi kazandık. Bu tarihin üstüne yeni bir tarih yazılmayacak.

Çanakkale Boğazının sularında kanımızın, bayrağımızın rengi var

Başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere tüm kahraman Türk askerimizi  ve şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz.

Mrt

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu spor turnuvası bilek güreşi yarışmasında;

Erkeklerde iki öğrencimiz 2.lik, iki öğrencimiz 4.lük  kazanmıştır.

Kızlarda ise iki öğrencimiz 2.lik, iki öğrencimiz 3.lük  kazanmıştır.

Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu bocce turnuvasında okulumuz kız ve erkek kategorilerinde üçüncü olmuştur. Emeği geçen Beden Eğitimi öğretmenimiz Mehmet KÜÇÜKAKÇALI'yı ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersi öğretmenlerimiz Ramazan Ayı için okulumuzda öğrencilerimiz ile birlikte köşe hazırladı.

Şbt

Okulumuzda mangala ve satranç turnuvası düzenlendi.

Şbt

Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Dart İl Şampiyonası erkekler kategorisinde okulumuz 2. olmuştur.

Emeği geçen Beden Eğitimi Öğretmenimiz Mehmet KÜÇÜKAKÇALI’yı ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Şbt

TEKNOFEST 2024 Teknoloji Yarışmaları’na başvurular başladı! Son başvuru 20 ŞUBAT! Başvuru için: https://mth.tc/2024Yarismalar

Ock

Okulumuz öğretmenlerinden Sibel ARSLANCA'nın öğrencilerimiz ile birlikte hazırladığı üç aylar panosu.

Ara

Okulumuzda sınıflar arası bilgi yarışması düzenlendi. 5.sınıflarda 5/F, 6.sınıflarda 6/E, 7.sınıflarda 7/E, 8.sınıflarda 8/D düzenlenen yarışmada 1. oldu.