GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Ortaokulu

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Ortaokulu

Adres
ÜNALDI MAH. ZEYNEL ABİDİN CAD. GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ORTAOKULU NO 36 ŞAHİNBEY / GAZİANTEP
Vizyon
Öğrencilerimize sadece öğreten değil onları yaşama hazırlayan, gelişme ve yenilenmeyi devamlı yaşayan, öğrencilerimizin başarı ve kalite düzeyi ile Türkiye´nin önde gelen okulları arasında örnek ve öncü bir okul olmak.
Misyon
Atatürk´çü düşüncenin ışığı altında; kendisine ve ülkesine sorumlu, gelişimini çağın gelişmişlik düzeyi ile sınırlandırmayan, düşüncelerini özgürce ifade edebilen; dürüst, paylaşımcı, kendisine güvenen, mutlu, çevreye duyarlı, barışçı gençler yetiştirmek.
Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM
Doğal Gaz - Kalorifer
Ulaşım
İbrahimli´den kalkan YAVUZLAR otobüsü ortalama beş dakikada bir okulumuzun altından geçmektedir.
servis yok
Demokrasi Meydanı ve merkeze 4 km mesafededir.
İL İÇİ SPORTİF ETKİNLİKLER
TUBİTAK 4006,TEKNOFAST
SOSYAL OKUL PROJESİ.
Diğer Hususlar